Kehitetään Espoota mukavaksi paikaksi asua asia kerrallaan

Gumböle-Nupuri-Nuuksio alueen vaalipaneeli

Gumbölen omakotiyhdistys ja Nuuksio-seura järjestivät yhdessä alueen äänestäjille suunnatun vaalipaneelikeskustelun, johon oli kutsuttu alueen kaikki ehdokkaat.

Molemmat julkaisivat alueen ehdokkaiden lyhyet esittelyt tiedotteissaan ja siten edistävät alueen vahvistumista Espoon päätöksenteossa.

Samalla kaikki ehdokkaat saivat kutsun yhteiseen vaalipaneelikeskusteluun Honkamajalle 15.3.2017. Sinne tuli yhteensä seitsemän ehdokasta vastaamaan Kalle Isokallion tiukkoihin kysymyksiin.

Oli ilahduttavaa, että paikalla oli nelisenkymmentä asukasta ja edustettuina oli molempien yhdistysten alueet. Paneelin jälkeen keskustelu oli kiivasta vielä Honkamajan sulkeuduttua siinä pihalla, kun kysymyksille jäi yllättävän vähän aikaa. Olette erittäin tervetulleita soittamaan (050-5969011), lähettämään sähköpostia (marjaanasiivolaespoo@gmail.com) tai nykäiskää hihasta, jos törmätään. Mielelläni kuuntelen ja keskustelen alueen asukkaiden toiveista. Näitä terveisiä vien mielelläni eteenpäin myös kaavatyössä.