Kehitetään Espoota mukavaksi paikaksi asua asia kerrallaan

Nupurinkallion kaava-alueen etäasukastilaisuus

Nupurinkallio

Kaupunkisuunnittelukeskus valmistelee Nupurinkallion kaava-alueen suunnittelun lähtökohtia ja tavoitteita yhteistyössä alueen asukkaiden kanssa. Järjestämme etäasukastilaisuuden 10.6.2021 ja kaksi asukastyöpajaa syksyllä 2021. Kaupunkisuunnittelulautakunta linjaa kaavan lähtökohdat ja tavoitteet arviolta syksyn 2021 aikana.

Tervetuloa etätilaisuuteen torstaina 10.6.2021 klo 17 —19 kuulemaan lähtökohdista ja keskustelemaan kaava-alueen tavoitteista. Osallistuminen ei edellytä erillistä sovellusta tai rekisteröitymistä, voit osallistua selaimen kautta.

Osallistu etäasukastilaisuuteen

Tilaisuuden jälkeen avaamme kyselyn, jolla kokoamme asukkaiden näkemyksiä alueesta. Kyselyyn pääsee vastaamaan kaavan verkkosivujen kautta: https://beta.espoo.fi/fi/hankkeet/nupurinkallion-taydennysrakentaminen 10.6.–10.8.2021 välisenä aikana. Syksyllä järjestämme kaksi työpajaa, joissa käymme kyselyn tulokset läpi ja valmistelemme kaavan tavoitteita asukkaiden kanssa.

Liitteenä oleva kutsu sopii tulostettavaksi ilmoitustauluille.

Tervetuloa!

Hankesivu löytyy täältä.

Nupurinkallio

Osallistu Espoon kehittämiseen

Espoolaisena voit osallistua oman lähiympäristösi kehittämiseen. Kerromme kaavoituksesta ja ajankohtaisista hankkeista Espoon verkkosivuilla. Oman alueesi kaavahankkeet löydät helpoiten Espoon karttapalvelusta tai espoo.fi/asemakaavoituskohteet -sivulta. Kaavahankkeisiin liittyvistä asukastilaisuuksista tiedotamme myös Espoon Facebookissa ja Twitterissä.

Ystävällisesti,

Mervi Romppanen

Projektikoordinaattori

PhD (kaupunkisuunnittelu), maisema-arkkitehti

Espoon kaupunki

Kaupunkisuunnittelukeskus, Palvelut ja kehittäminen

Viestintä ja vuorovaikutus

PL 43

02070 Espoon kaupunki

050 524 6026

mervi.romppanen@espoo.fi

Facebook: www.facebook.com/espoonkaupunki

Twitter: @EspooEsbo

Instagram: @espooesbo