Kehitetään Espoota mukavaksi paikaksi asua asia kerrallaan

Tila- ja Asuntojaos 3.4.2017

Tila- ja Asuntojaoksen tämän päivän kokouksessa saimme vahvistuksen, että koulun valmistuminen tulee viivästymään heinäkuusta syyskuun alkuun. Koululaisille pitää siis löytää vielä syksyksi väistötilat. Tämän hetken tiedon mukaan esi-2lk aloittavat syksyllä Karhusuon parakissa ja 3-6 luokat Lagstadissa. Lokakuussa he kaikki toivottavasti pääsevät saman katon alle ja alakoulun osalta säätö loppuu. Liikuntatilat ja yläkoulu ovat sitten vielä omat juttunsa.

Karhusuon parakki
Karhusuon parakki

Tässä kaupungin tiedote asiasta: 

Uutta tietoa Karhusuon koulun tilanteesta

3.4.2017 klo 12.30
Karhusuon tyyppikouluratkaisun ensimmäisen vaiheen rakennuslupa on haussa ja käsitellään 20.4 rakennuslautakunnassa. Karhusuon vanhan koulurakennuksen purkulupahakemus on myös vireillä ja purku tapahtuu kesällä 2018 jos purkulupa saadaan.

Parmaco Oy:ltä saamamme tiedon mukaan vaiheen 1 valmistumisaikataulu on 30.9.2017.

Karhusuon koulun oppilaat jatkavat Lagstadin koulussa väistössä siihen asti, kunnes uusi Karhusuon koulu valmistuu.

Karhusuon koulun 2 ja 3 vaiheen esisuunnittelu ja hankkeen valmistelu on TIapalveluissa aloitettu.
Vaiheen 2 (liikuntahalli, uusi kenttä ja pydsäköintialue) suunniteltu valmistumisaikataulu on loppuvuosi 2018 ja vaiheen 3 kesä 2020.

Tiedottaminen jatkosta

Tulemme julkaisemaan kuukausitiedotteet jatkossa Espoon kaupungin Karhusuon väistökoulut ja opetusjärjestelyt -verkkosivuille. Julkaisemme tiedotteet myös Tilapalveluiden Twitter-tilillä.