Kehitetään Espoota mukavaksi paikaksi asua asia kerrallaan

Kotiseudun ulkoilupolut -ohjelma nähtävillä 24.6. – 15.8.2020

kotiseudun ulkoilupolut 2021-2030
Kotiseudun ulkoilupolut -ohjelma 2021–2030 tuli teknisen lautakunnan päätöksentekoon huhtikuussa 2020. Nämä polut ovat kuitenkin niin paljon palautetta aiheuttavia muutoksia meidän lähiympäristössä, että halusin palauttaa ohjelman niin, että se asetetaan asukkaiden nähtäville jo tässä vaiheessa. Lopulta palautimme ohjelman asukkaiden nähtäville yksimielisesti.
Palautteen antaminen nyt on erittäin tärkeää seuraavana kymmenenä vuotena tehtävien Kotiseudun ulkoilupolkujen kohdalta. Sitten, kun ulkoilupolkujen tieltä aletaan kaatamaan metsää, on jo liian myöhäistä antaa palautetta. Nyt on se oikea hetki kertoa mihin kotiseudun ulkoilupolku mahdollisesti tarvitaan tai ei tarvita.
Saamme tiedot tekniseen lautakuntaan ohjelman seuraavaan käsittelyyn ja olisi tärkeää antaa palautetta myös niistä kohdista, mitkä ohjelmassa ovat hyvää. Eli jos tulee paljon poistoehdotuksia, mutta ei yhtään puoltavaa, niin joku polku voi helposti tippua 10v investointilistalta. Ei toki lopullisesti, mutta sen toteutus menee hamaan tulevaisuuteen.
Pandemian aiheuttamat taloudelliset menot lisäävät painetta vähentää investointeja lähitulevaisuudessa juuri tällaisista ohjelmista, joten sen vuoksi tämä ohjelma voi olla käytössä pidempäänkin kuin tämä ohjelmassa mainittu 10v.
Klikkaa itsesi kaupungin sivuille tutustumaan ohjelmaan ja anna palautetta.
kotiseudun ulkoilupolut 2021-2030

Kaupungin kuulutus aiheesta löytyy täältä:

https://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Ajankohtaista/Kuulutukset/Kotiseudun_ulkoilupolut_ohjelma_20212030(183264)

Jos et pysty katsomaan ohjelmaa sähköisenä, niin se on nähtävillä Kaupunkitekniikan keskuksessa, osoite Tekniikantie 15, 2. kerros, 02150 Espoo nähtävilläoloajan.

Palautteen antaminen

“Mielipiteet ja muistutukset otsikoituna ”Kotiseudun ulkoilupolut” on toimitettava viimeiseen nähtävilläolopäivään klo 15.45 mennessä osoitteella Kirjaamo, PL 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI tai kirjaamo@espoo.fi. Kirjaamon käyntiosoite Siltakatu 11, kauppakeskus Entresse, 3. krs, Espoon keskus.”